Na een jaar van uitstellen, gevolgd door afzeggen, durven wij het nu aan (maar dan toch wel weer met een slag om de arm) om u uit te nodigen voor een activiteit waarbij het VN-verdrag inzake de Rechten van personen met een handicap centraal staat.

“Inclusie begint in de zandbak” was ooit een uitspraak van een kandidaat voor het ministerschap van Gehandicaptenzaken.  En daarom hebben we gekozen voor een samenwerking met speeltuin ’t Kwekkeltje om die zandbak centraal te stellen. En dat niet alleen. Deze bijzonder toegankelijke speeltuin staat als voorbeeld voor het spelen van kinderen met en zonder beperking.

Wij zijn er dan ook trots op om u te kunnen uitnodigen voor deze bijzondere dag.

Met vriendelijke groet

Roos Kapteijns en Wouter Schelvis

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info