Fietsenstalling westzijde station.

——– Doorgestuurd bericht ——–

Onderwerp:Bewonersbrief: keuze variant fietsenstalling westzijde station
Datum:Thu, 10 Jun 2021 14:24:52 +0000
Van:openbareruimte <openbareruimte@s-hertogenbosch.nl>

Beste lezer,

In maart dit jaar informeerden we u over het plan om de huidige fietsenstalling aan het Leonardo da Vinciplein uit te breiden. We hebben in een digitale bewonersavond drie mogelijke varianten besproken. Ook spraken we met verschillende partijen waaronder de wijkraden. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de input en heeft het college de afweging gemaakt.

Het college heeft besloten dat er een nieuwe fietsparkeervoorziening van twee verdiepingen aan het Leonardo da Vinciplein komt. Het gaat dan om dezelfde plek als waar nu de stalling staat. Meer hierover leest u in de bijgevoegde brief. Deze hebben omwonenden vandaag ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Sihem Kamroun

Communicatieadviseur | Stadsbeheer | Afdeling Projectmanagement & Voorbereiding Openbare Ruimte I Gemeente ’s-Hertogenbosch

s.kamroun@s-hertogenbosch.nl I 06 25 31 90 88 | (073) 615 98 82

Postbus 12345 I 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch I www.s-hertogenbosch.nl

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info