Uit de nieuwsbrief van Zayaz ...

Eenmalige huurverlaging aanvragen kan nog! In 2021 geldt de wet eenmalige huurverlaging. Dat betekent dat huurders van een sociale huurwoning met een hoge huur en laag inkomen recht hebben op een eenmalige verlaging, omdat zij relatief te duur wonen. Is uw inkomen vanaf 2020 gedaald en voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunt u tot en met 30 december 2021 uw aanvraag bij ons indienen. Of u in aanmerking komt voor de eenmalige huurverlaging hangt af van de hoogte van uw huidige kale huur, uw gezamenlijk belastbaar inkomen en de samenstelling van uw huishouden. Lees meer over deze huurverlaging
Actie voor gratis energiebespaarders Eerder deze maand kregen alle Bossche huurders een brief van de gemeente en de woningcorporaties, met daarin een code om gratis energiebespaarders te bestellen. Bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. De actie was meteen een groot succes: in de eerste week maakten zo’n 9.000 huurders gebruik van dit mooie aanbod. Heeft u ook een brief gehad maar nog niet besteld? Kijk dan snel in de webshop of er nog voorraad is! Direct naar de webshop
Voor 1 juli 2022 moeten wij in al onze woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw, op elke bewoonde verdieping rookmelders hebben aangebracht. Daarom starten we vanaf 1 januari 2022 met het plaatsen en/of vervangen van rookmelders in alle woningen waar dit nog niet is gebeurd. We verwachten zo’n 15.000 rookmelders te plaatsen, verdeeld over 6.800 woningen. Een flinke klus, die we samen met Bevico en Eltag oppakken. Lees meer over het project. Zelf ook aan de slag met het brandveiliger maken van uw woning? Kijk hier voor tips

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info