Wijkboa ...

Berichttype: Informatie

Mijn naam is Roel Fagel en ik ben uw wijkboa. Ben ik dan de enige boa in uw wijk? Nee, zeker niet! Samen met mijn collega’s houden wij uw leefomgeving graag schoon, heel en veilig. Als wijkboa sluit ik regelmatig aan in het leefbaarheidsoverleg van uw wijk. Dat is een overleg met de wijkraad, wijkmanager, maar ook partners zoals de politie, beheer openbare ruimte van de gemeente ’s-Hertogenbosch en woningcorporaties. We bespreken daar grotere gebeurtenissen en/of terugkerende ergernissen. Denk daarbij aan jeugdoverlast, vervuiling, parkeeroverlast, hondenoverlast. We proberen hier samen een oplossing voor te vinden, omdat we het belangrijk vinden dat de wijk een fijne leefomgeving is. Zodat uw wijk een plek is die schoon, heel en veilig voelt.

Melding maken?
Dit alles kunnen we niet zonder u. Het belangrijkste zijn bewoners en ondernemers. Zij zijn tenslotte de ogen en oren van de wijk. Ervaart u overlast waar wij bij kunnen helpen? Spreek mij gerust aan op straat of maak een melding! Dat kan via het online www.s-hertogenbosch.nl/meldpunt. Via dit formulier maakt u snel en makkelijk een melding.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info