Zet dus maar vast in je agenda!

Afgelopen zomer organiseerde OBB/Wijkraad Boschveld voor het eerst Boschveld Live. Het werd een mooie en levendige avond. De bedoeling om zo meer buurtbewoners te betrekken bij hun buurt bleek een succes: ruim honderd buurtbewoners werden opgetrommeld door Sambaband Tempestade en genoten daarna van een vlotte talkshow in een aangename avondzon.

Wintereditie

 

Ter plekke werd besloten om dit vaker te doen en meteen een wintereditie te gaan organiseren. Een gezellige middag ín, mét en óver de buurt!
Dat gebeurt, mits corona niet nóg eens roet in het eten gooit, op zaterdag 5 maart, als de ijsbloemen alweer van de ramen gesmolten zijn, een feestelijke en informatieve bijeenkomst in en bij de Brede Bossche School, Zernikestraat 2.

Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 uur. Koffie, thee en heerlijke hapjes van de Wereldkeuken staan weer klaar en er zijn enkele presentaties voor en door bewoners van Bosch- veld.

Vanaf 15.00 uur gaat een interactieve talkshow van start onder leiding van Laurens van Voorst, met gasten die wat bijzonders te melden hebben over onze buurt. Bezoekers mogen meepra- ten.

Vanaf 16.00 uur kan iedereen deze gasten zelf spreken. Of gewoon met elkaar kletsen onder het genot van een drankje en muziek. Een fijne manier om op de hoogte te blijven van wat er in de buurt leeft.

De middag wordt vocaal opgeluisterd door de Duketown Barbershop Singers.

Meer informatie en het verder uitgewerkte programma van deze middag vindt u te zijner tijd op www.wijkraadboschveld.nl. De toegang is gratis. !

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info