Weggeef kleding!

Zaterdag 5 maart was er Boschveld Live, als u niet bent geweest heeft u best wat gemist. Gelukkig is er nog wel iets wat u kunt bekijken, dat is de (vintage) kleding van de kleding Give away. Een drietal bewoners, Ronia, Edwer en Jantien organiseerde een kledingruil. Er werd flink geruild en tijdens Boschveld Live werd een van de ruimtes omgetoverd tot kledingwinkel. Een aantal bezoekers is met een nieuwe outfit naar huis gegaan. Op dit moment heel actueel, ook voor de vluchtelingen die zeker ook naar Den Bosch zullen komen.

De kleding, schoenen en accessoires hangen nu in de weggeefkast in BBS Boschveld.  Het is kleding voor volwassenen en kinderen. Er zijn ook kinderboeken, speelgoed en spelletjes te vinden. Als je iets nodig hebt kan je het gratis mee nemen.

Dus loop de BBS binnen en kijk of er wat voor u of voor iemand die dit kan gebruiken aanwezig is.  

Groet Jantien

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info