Op donderdag 1 september organiseert Wijkraad Boschveld OBB weer Boschveld Live, een feestelijk en informatief zomeravond-programma bij de Brede Bossche School, Zernikestraat 2 (bij slecht weer kunnen we naar binnen). Een gezellig avondje ín, mét en óver Boschveld!
 
Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur: inloop met koffie, thee en heerlijke hapjes. 
 
Van 19.30 tot 20.00 uur is er een Live optreden van zanger/gitaris Wim Dictus en percussionist Mostafa Betaree die met een mix van zonnige vrolijkheid en Arabische klanken Boschveld in exotische sferen brengen! 
Wim Dictus zingt o.a. in het Spaans, Engels en Arabisch, en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar
Hij haalt zijn inspiratie uit diverse genres van wereldmuziek: je hoort Afrikaanse, Cubaanse en Spaanse invloeden en soms zelfs muzikaal-mystieke invloeden uit het verre en midden-oosten. 
Hij speelt vanavond samen met zijn vriend Mostafa Betaree. Mostafa is Palestijn maar tijdens een bezoekje aan zijn oom, net over de grens bij Syrie, werd de grens achter hem gesloten vanwege de oorlog. Hij is min of meer opgegroeid in VN-kampen in Syrië en heeft de hele Arabische wereld doorgereisd. Momenteel is Mostafa erg actief binnen de VN
 
Vanaf 20.00 uur weer een vlotte talkshow (meepraten mág) waarin Laurens van Voorst een aantal gasten aan de tand voelt. Mike van der Kar van SDK (Stam/De Koning) over wanneer die nieuwbouw op EPK nu eindelijk eens begint, en over mobiliteitsplannen met deelauto’s die daarbij horen.
Ans van Houwelingen over plannen voor een reeks lekkere beweeg-toestelen die ze in Boschveld en de rest van West wil laten plaatsen.
En nog wat leuke of interessante onderwerpen die aan komen waaien met een zwoele zomeravondbries. 
 
Om 21.00 uur spelen Wim en Mostafa nog enkele zomerse nummers waarbij je gewoon niet stil kunt blijven staan.
Daarna kunnen we napraten onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Zorg dat je erbij bent. Want Boschveld, dat ben jij ook!
zanger/gitaris Wim Dictus en percussionist Mostafa Betaree

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info