Opruimactie!

Beste medebewoners,

Sinterklaas is alweer in het land. Voor Sinterklaas is het heel belangrijk om op een veilige manier op de daken en door de straten van Boschveld te lopen om alle pakketjes veilig bij de kinderen te blijven. Om dit op een veilige manier te doen is het belangrijk dat er geen straatafval te vinden is. Daarnaast is een wijk zonder straatafval een fijne wijk om in te wonen, werken en elkaar te ontmoeten. Een wijk zonder straatafval is helaas niet vanzelfsprekend. Daarom schakelen wij graag jullie hulp in om samen Boschveld een stukje schoner te maken zodat Sinterklaas op 5 december alle pakketjes veilig en wel weg kan brengen. Op zaterdag 3 december aanstaande organiseren wij een opruimactie waar iedereen welkom is: jong en oud! Het enige wat je nodig hebt is enthousiasme!
We verzamelen om 10:00 uur bij Copernikkel en zullen ongeveer 1 a 2 uur afval prikken. 
 
Laat je ons via een mailtje weten of jij hierbij bent? Wij zullen dan zorgen voor voldoende hesjes, prikstokken, vuilniszakken, wat drinken en een kleine versnapering. Eventuele vragen kunnen via onderstaande mailadressen worden gesteld. 
 
Tot 3 december!
 
Groetjes,
 
Koen Vossen            en        Rachna Lipman
De Bossche PvdA                De Bossche CDA 

Vossen.k.m@gmail.com    Rachna.lipman@icloud.com

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info