Wijkschouw december 2022

De jaarwisseling komt dichterbij. Dat betekent ook dat de jaarlijkse Oud en Nieuw Wijkschouw weer gedaan wordt. Daarom komt het leefbaarheidsteam hiervoor binnenkort door de buurt. Het team bestaat uit onder andere de wijkmanager, wijkagent, wijkhandhaver, collega’s van de openbare ruimte en de woningbouwcorporatie. Tijdens deze schouw wordt gekeken of er plekken zijn in de wijk die extra aandacht verdienen in het kader van Veiligheid tijdens de jaarwisseling. Denk aan aanhangers of pallets die vlam kunnen vatten, containers of prullenbakken die vernield kunnen worden of bouwplaatsen die niet voldoende zijn afgesloten.

Wordt er iets vastgesteld dat opgeruimd moet worden? Dan wordt er bij u aangebeld om hierover afspraken te maken. Er kan u dan gevraagd worden om een item te verwijderen of (tijdelijk) te verplaatsen. Zijn bewoners niet thuis, dan komen we later in de week terug of laten we een terugbelverzoek achter.

We doen de wijkschouw om schades tijdens de feestdagen tot een minimum te beperken en de jaarwisseling een feestelijk moment te laten zijn voor iedereen. Wij rekenen dan ook op uw medewerking.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info