Nieuwsbrief - december 2022

Een prachtig en gezond 2023 gewenst! 

Bekijk de nieuwjaarswens in bovenstaande video want 2023 staat voor de deur. We gaan er samen een mooi nieuw jaar van maken! Met keiveel schik, veel liefde en alle goeds voor iedereen. Een prachtig en gezond 2023 gewenst! 

Aanvullende € 500 energietoeslag eind februari

Het Rijk heeft besloten om in 2023 de eenmalige energietoeslag van € 1.300 nogmaals uit te keren. De gemeente ’s-Hertogenbosch betaalt het eerste deel van dit bedrag al eind februari uit aan alle mensen die ook in 2022 energietoeslag kregen.

Vuurwerk tijdens de jaarwisselingHeb jij de video bekeken? Daarin wordt verteld wat voor vuurwerk toegestaan is en wanneer dit afgestoken mag worden. Ook krijg je tips voor tijdens het afsteken. Meer weten? Kijk op www.s-hertogenbosch.nl/vuurwerk.

Aanslag gemeentelijke belastingen

Eind december verstuurde de gemeente aanslagbiljetten gemeentelijke belastingen. Inwoners en bedrijven die nog geen aanslagbiljet voor 2022, 2021 en 2020 ontvingen, ontvangen deze mogelijk nu. Op dit biljet staan onder andere de WOZ-beschikking, de onroerende-zaakbelastingen, rioolheffing en de afvalstoffenheffing.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info