Wil jullie initiatief buurtverbinders versterken?

Buurtverbinders zijn buurtbewoners die bewoners, initiatieven én organisaties met elkaar weten te verbinden. Ze zijn onmisbaar in een gemeenschap waar sociale verbanden en onderlinge betrokkenheid niet vanzelfsprekend zijn. Daarom willen we initiatieven waarin buurtverbinders centraal staan ondersteunen met ons tweejarige kennisprogramma!


Want, een betrokken buurt doet ertoe en maakt dat niemand er in jouw buurt alleen voor staat. Willen jullie als initiatief meer gemeenschapsgericht werken en actieve buurtbewoners centraal stellen? Meld je dan aan voor ons nieuwe programma: Sterke Buurtverbinders!

Wat bieden we de deelnemers?

  • Financiële ondersteuning van max 50.000 euro per  programmajaar per deelnemer 
  • Kennis en expertise
  • Coaching 
  • Netwerken en samenwerking
  • Onderzoek 


Werving & selectie
De werving voor het programma start op 8 februari 2023, de deadline is 22 maart 2023. Aanmelden kan alleen via het speciale formulier in Mijn Oranje Fonds. Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je op onze website.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info