Duurzaam autodelen met je buren!

Hallo allemaal,

Goed nieuws!

Er komen 5 elektrische deelauto’s van OnzeAuto op vijf plekken in en rond het centrum. Auto’s die je kan gaan delen met een groepje buurtgenoten. 

In Orthenpoort doen wij dat al anderhalf jaar en het bevalt heel goed. De 5 auto’s komen aan het Julianaplein, op de Jan Heinsstraat, de Sasse van Ysseltstraat, de Bordeslaan en de Geldersedam. Als het goed bevalt en er meer interesse is, kunnen er nog meer auto’s bij komen. Ook in andere wijken.

De aanbieder is OnzeAuto. En dat woord zegt het al: het is niet een auto voor een grote groep anonieme rijders. Je deelt met buurtgenoten, hebt ook contact met elkaar, dus jullie kunnen de auto echt Onze Auto noemen. Je kunt de deelauto van een of twee aangrenzende locaties ook gebruiken als het nodig is, zodat je in principe altijd een auto beschikbaar hebt.

Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? En vind je het nog steeds leuk om buurtgenoten of organisaties in de buurt enthousiast te maken hiervoor?
Een groepje van 5 is al genoeg om mee te beginnen. Op maandag 20 maart om 20u houden we online een vrijblijvende informatiebijeenkomst van een uurtje.
We zijn op zoek naar ambassadeurs en deelnemers!

In die bijeenkomst vertelt Marc Graetz van OnzeAuto meer over de voordelen van autodelen en de werkwijze van OnzeAuto. En ik vertel wat over onze ervaringen met OnzeAuto in Orthenpoort.

Dit is de link om je aan te melden voor de vrijblijvende online informatiebijeenkomst van 20 maart:

https://www.onzeauto.com/informatieavond-den-bosch

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info