Bent u benieuwd naar uw lichamelijke fitheid? Wilt u weten hoe gezond u bent en hoe u dit kunt verbeteren? Dan hebben wij iets leuks voor u! Op woensdag 26 mei organiseert FC Den Bosch Foundation in samenwerking met S-PORT, GGD, JBZ en Fysiotherapie Scholten een fittestdag in Stadion De Vliert.

Tijdens deze dag kunt u deelnemen aan verschillende gezondheidstesten, zoals de Health Check Box van het Jeroen Bosch Ziekenhuis waar ze uw BMI, middelomtrek, glucose en bloeddruk meten. Ook kunt u uw conditie, kracht, lenigheid en reactiesnelheid testen door Fysiotherapie Scholten. Maak kennis met positieve gezondheid en stel uw vragen over leefstijl aan de GGD Hart voor Brabant.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens het testen zal het Walking Football team van FC Den Bosch een promotiewedstrijd spelen, zodat u ook kennis kunt maken met deze leuke sport voor ouderen.

Deze fittestdag is speciaal bedoeld voor mensen die graag meer willen bewegen en hun gezondheid willen verbeteren. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers en bij inschrijving krijgt u een tijdslot toegewezen, dus wees er snel bij en meldt u aan! Dus bent u 60 jaar of ouder en wilt u weten hoe fit u echt bent? Schrijf u dan nu in voor onze fittestdag op 26 mei in Stadion De Vliert, via foundation@fcdenbosch.nl 

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info