Dinsdag 4 juli 2023 - Boschveld LIVE!

Boschveld Live barst van de muziek

Op dinsdag 4 juli vindt bij de Brede Bossche School de vijfde editie van Boschveld Live plaats. Deze avond staat bol van het talent uit Boschveld. En het mooiste is: iedereen kan meedoen!

Onder de bezielende leiding van de Boschveldband treedt die avond een keur van talenten uit Boschveld op. En bij een aantal nummers kan die Boschveldband zomaar een stuk groter worden. Want ze dagen alle bewoners van Boschveld die een instrument bespelen uit om mee te komen spelen. Speciaal daarvoor zullen ze vier dinsdagavonden een openbare repetitie houden waar iedereen die dat wil, kan komen mee-oefenen. 

Violiste Janneke Franke: “Op dinsdag 30 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni zullen wij steeds vanaf half acht enkele nummers repeteren die geschikt zijn om mee te spelen. Ook voor beginners! Dat doen we buiten bij de Brede Bossche School. Of binnen als het slecht weer is natuurlijk. Dus we hopen dat een heleboel talenten uit Boschveld hun instrument onder de arm pakken -een stem is natuurlijk ook een instrument- en mee komen repeteren. Dan kunnen ze op 4 juli meespelen bij Boschveld Live. Zelfs een eigen lied inbrengen is mogelijk! Dé kans om te schitteren voor vrienden, vriendinnen of familie. De muzikanten van de Boschveldband staan natuurlijk klaar om een beetje te coachen als dat nodig is.”

Muziek is een fantastische taal om mensen bij elkaar te brengen. Vandaar dat bedacht is om Boschveld Live deze keer vrijwel helemaal aan de muziek te wijden. De wijkraad hoopt dan ook dat flink wat Boschveldbewoners zich aansluiten. Om mensen op de repetitieavonden ter plekke extra uit te nodigen om mee te gaan doen, zal steeds iemand van de wijkraad zorgen dat er koffie, thee, frisdrank en iets lekkers is.

Het programma van Boschveld Live begint op dinsdag 4 juli om 20.00 uur achter de Brede Bossche School aan de Zernikestraat. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. De avond wordt weer gepresenteerd door Laurens van Voorst. Houd de website www.wijkraadboschveld.nl in de gaten voor de meest actuele informatie over wie er uit de wijk allemaal aanhaken om te spelen en zingen op deze avond.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info