Woonspreekuur!

Woonspreekuur BPW, voor iedereen met woonproblemen

Op vrijdag 4 augustus is er weer een woonspreekuur van de Bond Precaire Woonvormen (BPW). De BPW Den Bosch zet zich in voor iedereen in de regio die onzeker woont, een tijdelijk huurcontract heeft, huurverhoging heeft gekregen, mogelijk uit huis wordt gezet of andere woonproblemen heeft.
De BPW zet zich in voor betaalbaar wonen voor iedereen en helpt in de strijd die mensen voeren om hun woonrecht op te eisen. Het woonspreekuur is elke eerste vrijdag van de maand van 15.00u-17.00u, Ridderspoorstraat 2 (achter tweedehandswinkel Loods, de trap op) in Den Bosch.

Meer informatie op www.bondprecairewoonvormen.nl of mail naar denbosch@bondprecairewoonvormen.nl

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info