Spreekuur BPW

Woonspreekuur BPW Den Bosch op 6 oktober

Op 6 oktober is er weer een woonspreekuur van de Bond Precaire Woonvormen (BPW). De BPW Den Bosch zet zich in voor iedereen die onzeker woont, een tijdelijk huurcontract heeft, huurverhoging heeft gekregen, mogelijk uit huis wordt gezet of andere woonproblemen heeft. Ze zetten zich in voor betaalbaar wonen voor iedereen en helpen in de strijd die mensen voeren om hun woonrecht op te eisen. Het woonspreekuur is is elke eerste vrijdag van de maand van 15.00u-17.00u, Ridderspoorstraat 2 (achter tweedehandswinkel Loods, de trap op) in Den Bosch. Meer informatie op www.bondprecairewoonvormen.nl of mail naar denbosch@bondprecairewoonvormen.nl 

 

Met vriendelijke groet,

Abel Heijkamp namens BPW

06-47686543

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info