Beste partner,

We zijn weer een stap dichter bij het 1e Bossche Burgerberaad in onze gemeente om samen tot een woonzorgvisie te komen. Vanaf morgen valt de eerste uitnodigingsbrief bij zo’n 10.000 inwoners op de deurmat. Misschien word je door inwoners hierover benaderd. Om te helpen bij de aanmelding bijvoorbeeld. Het informatiepakket in de bijlage geeft je meer info en handvatten. In de bijlage vind je ook de advertentie die onder meer in de Bossche Omroep is geplaatst. En posters die op borden langs de weg te zien zijn de komende periode.

We zijn heel benieuwd naar de eerste reacties! En hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen deze kans pakken om het gemeentebestuur en alle betrokken organisaties advies te geven over de belangrijke vraag: hoe zie jij het graag als je ouder wordt? Op www.s-hertogenbosch.nl/burgerberaad vind je ook alle informatie. Op deze site staat de inschrijflink vanaf morgenmiddag.

Wat gebeurt er nog meer?

De komende weken werken we aan meer communicatie-uitingen. Ook deze delen we graag. Zodat je deze ook kunt gebruiken voor jullie eigen communicatiekanalen. Om op de hoogte te blijven van updates en ontwikkelingen, sturen we binnenkort ook nieuwsbrieven. Je kunt je hiervoor alvast inschrijven via deze link

Plan van aanpak

Hier lees je het Plan van Aanpak terug. Daarin staat hoe het burgerberaad werkt en hoe we tot een goede loting willen komen. Belangrijk want we willen dat zoveel mogelijk verschillende mensen deelnemen. Uit alle wijken en dorpen. Mensen die met het hoofd en met de handen werken. Jong en oud. Mensen met veel of juist weinig vertrouwen in de politiek. Uiteindelijk worden uit alle aanmeldingen zo’n 120 mensen – die een goede afspiegeling vormen van inwoners uit onze gemeente – geloot om deel te nemen.

Ook jouw invloed op morgen, begint vandaag

Het burgerberaad is nieuw in onze gemeente. We merken dat iedereen enthousiast reageert. Maar het ook best spannend vindt. Het is een ontdekkingsreis en we zijn blij dat jij er bij bent! Nog een reminder: Kom met een korte ‘pitch’ voor het burgerberaad. Geef daarin aan deelnemers van het burgerberaad mee welke kans, zorg of uitnodiging je voor ze hebt. Dat kan op verschillende manieren. Een videoboodschap bijvoorbeeld. Een adressenboekje met daarin de belangrijkste contactgegevens. Het gaat er vooral om wat je het burgerberaad vooraf wil meegeven. Deel hierin bijvoorbeeld jouw advies, uitnodiging voor een prachtig voorbeeldproject, een noodkreet, een aanbod (bv. gesprek met één van uw collega’s van de werkvloer), speerpunten. Het kan allemaal. Stuur je inbreng voor 1 november naar burgerberaad@s-hertogenbosch.nl. Wij zorgen dat je input bij het burgerberaad terecht komt. Ook voor vragen of opmerkingen neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Nogmaals heel veel dank voor jullie betrokkenheid en inbreng! Want fijn oud worden, daar kunnen we alleen samen voor zorgen!

Met hartelijke groet,

Projectteam Burgerberaad Woonzorgvisie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info