Vergeet je verzekering niet!

Bij welke zorgverleners kun je terecht in 2023?

 

Wij vinden het belangrijk dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan met je zorgverzekering. En daarom wijzen wij je er graag op dat niet alle zorgverzekeraars contracten afsluiten met alle zorgverleners. Als je hieronder invult waar je verzekerd bent, zie je bij welke zorgverleners je terecht kunt zonder dat je bij hoeft te betalen.

Heeft je zorgverzekeraar geen contract met de zorgverlener? Dan wordt in veel gevallen nog steeds het grootste deel van de rekening vergoed. Maar er is een kleine kans dat je (een deel van) de kosten zelf betaalt. Het is dus belangrijk om van tevoren te controleren of je verzekeraar een contract heeft met je zorgverlener. Zo kom je niet onverwachts voor vervelende verrassingen te staan.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info