Beste bestuursraden, wijkraden en dorpsraden,

Een schone, veilige en leefbare omgeving vindt iedereen fijn. Daarom is het belangrijk om schade of hinder op straat, zoals een kapot speeltoestel of een losse stoeptegel, bij ons te melden. Vanaf 2024 stappen we volledig over op ons eigen meldingsformulier, gemakkelijk bereikbaar via meldingen.s-hertogenbosch.nl.

Omdat het meldingsformulier meer waardevolle informatie bevat, stoppen we vanaf 2024 met de BuitenBeter app.

Om inwoners hierover te informeren hebben we zojuist een nieuwsbericht en tweet online gezet. Wilt u dit bericht ook delen in uw netwerk? Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Ellen van Spijk

Communicatieadviseur | Sector Stadsbeheer I Gemeente ’s-Hertogenbosch

Postbus 12345 I 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info