Beste betrokken burger,

Op 11 januari a.s organiseert de gemeenteraad een expertbijeenkomst over duurzaam gedrag in onze gemeente. Met de bijeenkomst wil de gemeenteraad zich laten bijpraten over ontwikkelingen op dit gebied, maar wij denken dat de bijeenkomst zeker ook interessant is voor andere betrokken burgers. Vandaar dat wij de aankondiging van deze avond naar een aantal in de gemeente actieve organisaties sturen. Meer informatie vind je in bijgevoegde uitnodiging. Mocht je in het onderwerp geïnteresseerd zijn? De bijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk maar wordt wel gewaardeerd, zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal aanwezigen, dit kan via gemeenteraad@s-hertogenbosch.nl. Ken je anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst, voel je dan vrij om deze uitnodiging door te sturen.

We zien je graag 11 januari, tot dan!

Namens de gemeenteraad,

Eileen Samshuijzen en Nicole Huijbrechts

raadsleden

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info