Oproep lokaal talent voor Huis73 Kunstprijs thema GROEN

Ben jij (amateur)kunstenaar en woonachtig in Den Bosch of omgeving, lees dan snel verder! Huis73 roept lokaal talent op om eigen werk in te zenden voor de Huis73 Kunstprijs binnen het thema GROEN. Deze wedstrijd zet kunstenaars in het zonnetje en laat zien hoeveel talent Den Bosch rijk is.

Een professionele jury kiest uit alle inzendingen de winnaars, die op vrijdag 24 mei om 19:00 uur bekend worden gemaakt. Aansluitend vindt de feestelijke opening van de groepsexpositie plaats (van 24 mei t/m 30 juni gratis te bezichtigen bij Huis73 Den Bosch, Hinthamerstraat 74). De prijzen bestaan o.a. uit een solo-expositie en een gratis cursus bij Huis73.

Meedoen?
Iedereen mag meedoen en alle beeldende disciplines zijn welkom zolang het maar binnen het thema GROEN is. Stuur vóór woensdag 1 mei je contactgegevens inclusief foto’s van maximaal drie eigen werken naar expositie@huis73.nl. Van de werken die ingestuurd worden selecteert Huis73 per persoon één werk dat meedingt naar de prijzen en onderdeel uitmaakt van de expositie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info