Herinnering: 16 april 2024

ZAYAZ laat bewoners zitten.

Tijd voor een goed gesprek
 
Via-via kwam bij de Wijkraad OBB (Onafhankelijk Bewonersplatform Boschveld) het bericht binnen dat een aantal bewoners in de Kelvin-, Röntgen- en Ampèrestraat al een hele tijd niet meer met plezier in hun huis wonen.
Sommigen al vele jaren niet. Vocht, lekkages, schimmelvorming, wapperende de gordijnen door de wind die zijn weg wel érg gemakkelijk naar binnen vindt…  
Gesprekken met mensen van Woningcorporatie Zayaz leidden tot nu toe niet tot oplossingen van deze problemen.
 
Tijd voor een goed gesprek dus.
Op dinsdag 16 april as. organiseren wij dat gesprek in de BBS aan de Zernikestraat. Aanvang 19.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur.
Iedereen die wat wil vertellen over haar of zijn woonsituatie is van harte welkom.
Het gesprek wordt geleid door journalist/gespreksleider Laurens van Voorst.
Uitgangspunt is dat er geluisterd wordt, en als alles verteld is, een goed gesprek tussen bewoners en de mensen van Woningcorporatie ZAYAZ snel tot bevredigende oplossingen gaat leiden.
 
Twee keer per jaar organiseert de OBB Boschveld Live, waar de bewoners alles wat ze kwijt willen kunnen laten horen. Daarnaast hebben we na Corona de wijkschouw opnieuw opgepakt. Ook daarbij kunnen mensen aangeven waar ze aandacht voor willen in hun wijk. We roepen bij deze de bewoners van Boschveld op om daar gebruik van te maken. Dan kan de OBB daar ook sneller op inhaken. De meest actuele informatie hierover is altijd te vinden op onze website www.wijkraadboschveld.nl/.
 
Bestuur OBB.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info