Zayaz trekt boetekleed aan.

HANDTEKENINGEN AANGEBODEN OM HUIZEN BOSCHVELD OP TE KNAPPEN

Tijdens de gisteravond georganiseerde bijeenkomst konden bewoners van de Ampère-, Kelvin- en Röntgenstraat hun klachten, met betrekking tot hun woningen, kwijt aan afgevaardigden van Zayaz. Er is de laatste jaren te weinig oog geweest voor de problemen waardoor de klachten bleven bestaan en de huurders het vertrouwen in Zayaz kwijtraakten. De woordvoerder van Zayaz heeft beloofd om vòòr de zomervakantie de resterende 60 woningen te bezoeken om opname te doen van de klachten. Daarna zal op zeer korte termijn moeten worden besloten wat en vooral wanneer er actie wordt ondernomen.

 

Hieronder een impressie van een bewogen avond.

Klachteninventarisatie

Wilt u uw klacht(en) indienen, beschrijf ze hieronder en klik op 'Verstuur'.

Uw gegevens alsmede uw klachten worden niet aan derden verstrekt!

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info