Boschveld Live: de 7de editie is helemaal van jou!

Op zondag 30 juni van 13.00 tot 18.00 uur organiseert OBB/wijkraad Boschveld de 7de editie van Boschveld Live.

Het laatste weekend vóór de schoolvakanties bouwen we een mooi feestje voor de buurt. Met iedereen die zin heeft om iets te doen, te laten zien of te laten horen. En met iedereen die erbij wil zijn.

Wij zorgen voor livemuziek en voor de drankjes. 

Wij zorgen voor een aantal spellen voor de kinderen.

Waar zorg jij voor?

Jij kunt meebepalen wat er deze dag allemaal gebeurt.

Kun jij iets lekkers maken wat je iederéén wel zou willen laten proeven? Doe het! Wij betalen de ingrediënten, en jij deelt uit. Meld je aan bij bestuur@wijkraadboschveld.nl 

Heb jij iets te melden waar je zoveel mogelijk mensen van op de hoogte wilt brengen: wij zorgen voor een standje waarin jij je verhaal kwijt kunt. Meld je aan bij bestuur@wijkraadboschveld.nl

Weet jij iets bijzonders over onze wijk? Maak er een vraag van voor de grote Boschveld Quizz. Op www.wijkraadboschveld.nl staat een formulier om je quizvragen (met de antwoorden erbij natuurlijk) aan ons door te geven. Die quiz organiseren we in de loop van de middag. De winnaar krijgt een leuke prijs.

Om 13.00 uur trekken we met muziek en een aantal bijzondere fietsen van de fietswerkplaats de buurt in. Om 14.00 uur arriveren we op het feestterrein bij de BBS aan de Zernikestraat. Daar zijn dan hapjes, drankjes, muziek en spelletjes. Enkele buurtinitiatieven laten zien waar ze voor staan. De exacte invulling van het programma wordt binnenkort geplaatst op de website www.wijkraadboschveld.nl  Daar kun je je ook aanmelden om steeds het nieuwste nieuws uit en over de buurt te krijgen.

Wees erbij en maak Boschveld nog wat meer van jou. 

De eerste editie van Boschveld Live in juli 2021 werd opgeluisterd door de slagwerkgroep Tempestade, die in Boschveld repeteert.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden.  Meer info